Danske Musikvideoer 4

200,00 kr.

Dvd med 18 musikvideoer, sangtekster, vejledning

Beskrivelse

Af Grethe Grønkjær
Introduktion
Danske Musikvideoer 4 er den fjerde udgivelse i rækken af ´Danske Musikvideoer’ fra GeGe Forlag. Materialet fokuserer på musikvideoer fra danske artister og analysen af disse.
Ved at analysere og arbejde med musikvideoer har eleverne og lærerne mulighed for at arbejde med både det visuelle og det sproglige der kommer til udtryk igennem musikken. Videoerne er udvalgt på baggrund af de forskelligartede visuelle virkemidler, tekster og genrer – primært til brug i danskundervisningen i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og i undervisningen af elever med dansk som andetsprog eller fremmedsprog.
Formål
Læreren får med dette materiale mulighed for at arbejde grundigt med genren musikvideo i undervisningen, både teoretisk og praktisk.
Beskrivelse af materialet
Lærervejledningen indeholder sangtekster, ideer til arbejdet med hver enkelt musikvideo, om musikvideo som genre samt kopisider til arbejdet med musikvideoer og videoproduktion.

DVDen indeholder 18 danske musikvideoer. Envidere ligger musikvideoerne som Media Player-filer til gruppearbejde og prøve. Der er mulighed for til- og fravalg af undertekster. Musikvideoerne er:

Love Shop: En nat bliver det sommer
Tue West: Sig du er sikker
Ataf: Bare en Thug og Sommerfugl
Juncker: Snork City Blues
Peter Sommer: Valby Bakke
TV-2: Jordens heldigste (2 versioner)
Nik & Jay: Kan du høre hende synge
Sorten Muld: Vølven
Safri Duo: Baya Baya
Bikstok Røgsystem: Fabrik
Anna David: Fuck dig
Malk de Koijn: Fågt op i skalle
Jokeren: Havnen
Niarn: Kommer aldrig igen
Åge Aleksandersen med Björn Afzelius og Lars Lilholt: Lys og varme
Alias feat. Rasmus Nøhr: Min far

Yderligere information

Vægt 0,510 kg