Udfordrende opgaver 1.-5. klasse

331,00 kr.

Til de elever, der har brug for udfordringer i skolen

Kategori:

Beskrivelse

af Kristine Tellling Cadieux

Udfordrende opgaver 1.-5. klasse – Bog med vejledning, opgaver, arbejdsark m.m. findes på GeGes hjemmeside til download (med kode)

16 udfordrende opgaver, hver opgave på tre niveauer, og med lærerintroduktion samt tilhørende arbejdsark og forældrebreve m.m.

De 48 opgaver tilgodeser fortrinsvis de øverste tre trin på Blooms Taksonomi og giver mulighed for, at elever, der mangler udfordringer i hverdagen, underyder eller forstyrrer, kan fordybe sig fagligt over en længere periode.
Det giver mulighed for mere tid til at tilgodese andre elevgrupper.
En fagligt svag elev eller en elev med særligt behov kan måske profitere af at arbejde med en udfordrende opgave. Måske vil eleven herigennem vise andre sider af sig selv eller tage et fagligt tigerspring.

Eleverne udfordres på kreativitet, tænken ud af boksen og med forfølgelse af egne ’skøre’ ideer, der motiverer og inspirere dem til at tænke anderledes om både arbejdsproces, opgaveløsninger og fremlæggelse.
Ekstraopgaver i timerne til enkelte elever eller grupper af elever
Til brug som klasseopgaver i forbindelse med individuelt arbejde eller gruppearbejde, evt. med brug af flere niveauer af opgaverne
Til faglig fordybelse, hvor mere abstrakte og komplekse opgaver er relevante
Som ekstraopgaver/afleveringsopgaver til at arbejde med i skolen eller hjemme som frivillige afleveringsopgaver til de elever, der efterspørger dette
Som ekstraopgaver, hvor forældrene efterspørger opgaver til at lave hjemme
Som oplæg til fremlæggelser for resten af klassen eller til forældrearrangementer m.m.

Opgaverne er testet på forskellige klassetrin, på forskellige måder og på forskellige niveauer. De har vakt glæde, motivation og frustration. De er alle blevet evalueret, kommenteret og efterfølgende redigeret.
Opgaverne, oversigter, arbejdsark, fagligt overblik og forældrebreve tilgås med kode.

Yderligere information

Vægt 0,500 kg