Konsulent

grethe

Grethe Grønkjær – som konsulent

SamirNepal.dk
Forfatter, fotograf og projektledelse

Care Danmark: Story-teller på 11 skoler i forbindelse med Ulandskalenderen 2015
Oplæg om Nepal og ”Nepals glemte børn” på grundskoler og specialskoler.

Det kriminalpræventive Råd: Hæleri – er det prisen værd?
Et undervisningsmateriale til dansk og flerfaglig undervisning (dansk, samfundsfag og kristendom) i Grundskolens ældste klasser.

Fif-Marketing: Fjernvarmeskolen
7. klasse i fysik eller som et tværfagligt projekt i naturfagene fra 7. klasse. Et kort forløb (2-3 lektioner) og de langt forløb (ca. 12 lektioner).

Microsoft undervisning
Udarbejdelse af undervisningsmateriale og videoer i samarbejde med Thomas Dreisig til undervisere, så de kan komme i gang med at bruge tjenesten live@edu i undervisningen.

DANVA (dansk vand og spildevandsforening)
Udarbejdelse af tværfagligt undervisningsmateriale (fysik/kemi, biologi og geografi) til 8. klasse til vandetsvej.dk. Herudover synliggørelse af sitet: hvordan kommer man i kontakt med skoleverdenen?

Alkohol- og Trafikkurser
Gennemgang af undervisningsmaterialet til AT-kurser. Ideer til justering samt nye ideer til, hvordan materialet gøres aktuelt, inspirerende og igangsættende på kurserne.

Danida
Undervisningsmateriale til grundskolen til dokumentarfilm optaget i 3. verdenslande, nu på 7. år Film og undervisningsmateriale til mere end 60 film ligger frit tilgængeligt på verdensbilledlegat.emu.dk. Herudover synliggørelse af sitet og materialet via kurser, artikler, på egne kurser mm.

Århus Vand
Trimning af hjemmeside og undervisningsmateriale.

Århus Filmfestival
Jurymedlem dokumentarfilm/fiktionsfilm.

Dansk Lommefilmfestival
Konsulent vedr. grundskoledelen.

Norden i bio
Et fællesnordisk projekt vedr. sprogundervisning i de nordiske sprog. Fra ide-fase til udarbejdelse af undervisningsmateriale.

Den norske Ambassade
”Dialog- lad os snakke om det” i anledning af Norges 100 års-markering. En multimediekonkurrence om trivsel i skolen. Fra ide til gennemførelse.

TV2-Midtvest
Implementering af kursus: ”Tv-journalist for en dag” for lærere og elever. ITMF- it, medier i folkeskolen.

TV-teen – ITMF
TV-TEEN: Planlægning af lærerkursus på TV2 Østjylland, eventdag for 10 klasser, direkte tv-udsendelse samt produktion af VHS: ”Tjek på tv-nyheder”.

ITMF-projekt

DR
Undervisningsmateriale til kortfilm fra 3. verdenslande.